Bli vår nya kollega!

Vad roligt att du vill bli en del av vårt unika team! Människor som trivs tillsammans, har roligt tillsammans och kan kommunicera ihop, kommer att ta sig till oändliga höjder. Detta är något vi tror på.

BoRevision växer

BoRevision förändrar synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. Vill du hjälpa oss att bli hjältar inom revision på bostadsrätts- och ekonomiska föreningar och är utbildad ekonom eller revisor? Se hit!

Att jobba på BoRevision innebär att man arbetar i en utvecklande miljö tillsammans med andra som brinner för sitt arbete där man får använda hela spektrat av sin kompetens.

Vårt team har i nästan 90 år samlat på sig unika erfarenheter i en bransch som är i ständig rörelse. Genom att tillsammans utgå från ledord som förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete har vi tillsammans lyckats vara relevanta i nära 90 år. Detta mycket tack vare våra fantastiska medarbetare som förstår vikten av tillgänglighet och kundfokus. Vi älskar att arbeta med dem bästa. Tror du att du har vad som krävs? Låt oss veta.

Arbetsplats & kultur

Våra vägledande ord startar med: förtroende, engagemang, tillgänglighet, specialister och samarbete. Detta går igenom i allt vi gör, alltifrån hur vi talar med våra kunder, hur vi arbetar till vem vi anställer. Vi vill ha roligt på jobbet och samtidigt göra det vi älskar, och vi ser självklart till att fira varje framgång.

Kom förbi ett av våra kontor, säg hej och träffa våra medarbetare – vi står för kaffet.

Förmåner & fördelar

Ansvar & ett snabbt karriärsspår
Att arbeta på BoRevision innebär att du kan växa och utvecklas snabbare tillsammans med ett stöttande team än på många andra ställen.

Var del av en unik resa
Förutom att vi jobbar i en dynamisk bransch och bygger ett företag i världsklass tar vi oss också tid till att hela företaget träffas för att utbyta erfarenheter och andra roligheter.

Här finns vi För närvarande har vi kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala & Örebro.
Våra kunder Sammanlagt har vi ca 5000 kunder. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar från hela Sverige.